Cart 0

Kako poručiti

Poručivanje

Proces poručivanja prozvoda na www.kotaway.com otpočinje odabirom valute plaćanja iz padajućeg menija u gornjem desnom uglu sajta. Pri odabiru EUR, naplata se vrši preko 2checkout sistema naplate, koji omogućava plaćanje platnim karticama. Ukoliko se izabere RSD, plaćanje se vrši pouzećem preko City Express kurirske službe.

Nakon odabira valute, sledeći korak u online kupovini je pronalaženje odgovarajućeg proizvoda koji želite da kupite. Klikom na dugme Add to cart otpočinjete proces naručivanja.

U Shopping cart se nalaze svi proizvodi koje ste naručili. Proizvode za koje se u međuvremenu odlučite da izbacite iz korpe to možete učiniti jednostavnim klikom. Tek kada ste zadovoljni sadržajem koji je u vašoj Korpi krenite na sledeći korak u online kupovini klikom na Checkout. Na Checkout strani je potrebno pažljivo uneti sve podatke, a zatim klikom na Place order završavate vašu kupovinu.

Odmah nakon naručivanja kupac na e-mail adresu dobija Potvrdu porudžbine.

Plaćanje

EUR – Plaćanje se vrši platnim karticama preko 2checkout sistema naplate.

RSD – Plaćanje se vrši pouzećem preko City Express kurirske službe. U ovom slučaju shipping i billing adresa uvek mora da bude ista.

Dostava

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši CityExpress kurirska služba. Troškovi dostave posebno se naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Više informacija o ceni poštarine možete videti na sajtu City Express-a. Kalkulator troškova City Express-a možete videti ovde.

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 dana.

Povraćaj robe

U slučaju zamene kada da ne odgovara model ili veličina proizvoda, kupac snosi troškove transporta. Kupac pre vraćanja robe treba da obavesti Kotaway online shop o zameni putem emaila ([email protected]).

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Kotaway online shop zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila na [email protected]