Kako poručiti

Način plaćanja

Za teritoriju Srbije moguće je i plaćanje gotovinom prilikom isporuke pošiljke. U slučaju plaćanja pouzećem, kurirska služba koja vrši dostavu dodatno naplaćuje i naknadu za prenos otkupne pošiljke i prenos novca. Cenovnik ovih usluga pogledajte ovde

Dostava

Srbija:

Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe CityExpress na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra”.

Važeći cenovnik CityExpress kurirske službe pogledajte ovde.

Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši CityExpress uslugom u roku od 24h od otposlanja pošiljke.

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Kotaway će ove zahteve proslediti kurirskoj službi, ali ne može da garantuje da će ovi zahtevi biti ispunjeni.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Kotaway je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi CityExpress.

Rok za dostavu porudzbine je od 2 do 5 radnih dana.

Reklamacije i povraćaj robe:

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na address@kotaway.com

U slučaju zamene kada ne odgovara model ili veličina proizvoda, kupac snosi troškove transporta. Kupac pre vraćanja robe treba da obavesti Kotaway online shop o zameni putem emaila (address@kotaway.com).

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Kotaway online shop zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.

Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži, sa priloženim originalnim računom.

Po prijemu i pregledu vraćenog proizvoda, Prodavac je dužan da vrati Kupcu uplaćenu sumu bez odlaganja, a najkasnije 15 dana od dana prijema vraćenih proizvoda.