Kako poručiti

Način plaćanja

Za kupce iz svih zemalja omogućili smo plaćanje Visa, Master, Maestro i American Express platnim karticama. Ovu uslugu je omogućila Banca Intesa.

Sve transakcije platnim karticama će biti procesuirane u dinarima (RSD). Ukoliko plaćate karticom vezanom za račun u drugoj valuti, iznos zaduženja će biti određen konverzijom cene u vašoj lokalnoj valuti, a po trenutnoj kursnoj listi Narodne banke Srbije. Prilikom naplate na kreditne kartice, ovaj iznos  će biti konvertovan u Vašu lokalnu valutu prema kursnoj listi asocijacija kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije, postoji mogućnost male razlike u ceni od one prikazane na našem sajtu.

All credit card payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in your local currency into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated on our web site.

Za teritoriju Srbije moguće je i plaćanje gotovinom prilikom isporuke pošiljke. U slučaju plaćanja pouzećem, kurirska služba koja vrši dostavu dodatno naplaćuje i naknadu za prenos otkupne pošiljke i prenos novca. Cenovnik ovih usluga pogledajte ovde

Dostava

Srbija:

Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe CityExpress na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra”.

Važeći cenovnik CityExpress kurirske službe pogledajte ovde.

Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši CityExpress uslugom u roku od 24h od otposlanja pošiljke.

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Kotaway će ove zahteve proslediti kurirskoj službi, ali ne može da garantuje da će ovi zahtevi biti ispunjeni.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Kotaway je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi CityExpress.

Rok za dostavu porudzbine je od 2 do 5 radnih dana.

Međunarodna dostava:

Kotaway vrši dostavu izvan Srbije posredstvom poštanske službe za međunarodnu dostavu pošiljaka. Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 3 radna dana, sem ako nije drugačije naznačeno. Isporuka se vrši u roku od 10 radnih dana od dana otposlanja pošiljke za teritoriju Evrope, ili 15-20 radnih dana za ostale delove sveta.

Kotaway nije odgovoran za dažbine koje mogu nastati kao posledica carinskih propisa u zemlji destinacije. Molimo vas da proverite carinske propise u državi u kojoj primate pošiljku pre porudžbine.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Kotaway je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu.

Cena dostave van Srbije: do 100g - 3€, 100g-250g - 5€, 251g-500g - 7€, 501g-999g - 12€

Reklamacije i povraćaj robe:

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na address@kotaway.com

U slučaju zamene kada ne odgovara model ili veličina proizvoda, kupac snosi troškove transporta. Kupac pre vraćanja robe treba da obavesti Kotaway online shop o zameni putem emaila (address@kotaway.com).

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Kotaway online shop zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.

Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži, sa priloženim originalnim računom.

Po prijemu i pregledu vraćenog proizvoda, Prodavac je dužan da vrati Kupcu uplaćenu sumu bez odlaganja, a najkasnije 15 dana od dana prijema vraćenih proizvoda.

Molimo vas da robu koju vraćate zajedno sa računom dostavite  na adresu Prodavca: AGE System d.o.o. Topolska 9, Beograd, Srbija

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kotaway.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.